pondělí 29. dubna 2013


(Více na našich oficiálních stránkách www.tajnevedy.cz , kouzla lásky, blahobytu a ochrany e-shop, výklad karet on-line zdarma, on-line škola magie v praxi, on-line kurzy, numerologické poradenství, astrologické poradenství aj. on-line služby)

 

Jsme MEZINÁRODNÍ VĚŠTECKOU A PSYCHOLOGICKOU ON-LINE PORADNOU,  zabývající se  paranormálními jevy, duchy,  kouzly (na lásku, ochranu, blahobyt - nejčastější kouzla naleznete  v našem e-shopu), nabízíme on-line i magické školení v praxi a kurzy. Dále snímáme všechna magická postižení (např.: uřknutí, prokletí, očarování, larvy, fantomy, energetické upíry aj.), rušíme negativní zóny  a odvádíme přivtělené duše pomocí magického rituálu.

 

 "OSUD ZPRAVIDLA NELZE ZMĚNIT - ALE URČITÉ UDÁLOSTI LZE OVLIVNIT... ČÍM KONKRÉTNĚJŠÍ OTÁZKY - TÍM KONKRÉTNĚJŠÍ ODPOVĚĎ..."

 

Vykládáme karty on-line (na partnerské vztahy a magická postižení - 5 otázek máme měsíčně zdarma, zdraví nevykládáme). Na základě karetního on-line  výkladu lze předcházet některým událostem, zmírnit průběh špatných událostí nebo naopak zesílit účinek těch pozitivních a pro Vás výhodných. Možná na základě on-line  karetního výkladu odhalíte i své nové možnosti! Třeba konečně pochopíte sami sebe a třeba pochopíte i své okolí. Zeptat se dá úplně na všechno!  Ale my se specializujeme především na partnerské vztahy, na odstranění magických postižení (např.: uřknutí, prokletí, očarování, přivtělené duše aj.) a na ochrany proti magickým a negativním vlivům.

 

SKYPE:  lerxied 

Facebook: (Výklad karet online)  http://facebook.com/www.tajnevedy.cz   

Facebook: (škola magie) https://www.facebook.com/skolamagie



2 komentáře:

  1. http://www.tajnevedy.cz/cz/vyklad_karet_online_sluzby/

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.tajnevedy.cz/cz/snar-ii/

    OdpovědětVymazat